Oppimisvaikeus 13.6.2014

Kuntoutussäätiö tarjoaa oppimisvalmennusta (NAO) opintoihin hakeutumiseen

Kuntoutusäätiö järjestää maksutonta oppimisvalmennusta 20–29-vuotiaille nuorille, joilta puuttuu peruskoulun jälkeinen tutkinto.

Mukaan voivat hakeutua kaikki kohderyhmään kuuluvat nuoret, jotka tarvitsevat tukea koulutusvaihtoehtojen selvittämiseen, opintoihin hakeutumiseen ja opinnoissa suoriutumiseen.

Oppimisvalmennus käynnistyy elokuusta 2014 alkaen Kuntoutussäätiössä (Pakarituvantie 4, Helsinki). Valmennukseen voi hakeutua koska tahansa. Oppimisvalmennusta järjestetään sekä lyhyenä neuvontana että pidempikestoisena valmennuksena osallistujien tarpeen mukaan.

Oppimisvalmennuksessa etsitään hyviä tapoja oppimiseen ja keinoja oppimisvaikeuksien huomioimiseen opiskelussa. Tavoitteena on löytää nuorelle sopiva opiskelupaikka ja keinot selviytyä opinnoissa. Nuori saa henkilökohtaista ohjausta erityisopettajalta ja tukea ja kannustusta muilta oppimisvalmennukseen
osallistuvilta.

Lisätietoa

Oppimisvalmentaja Nina Vuorio
puh. 044 7813 107

nao@kuntoutussaatio.fi
www.oppimisvaikeus.fi/nao
www.kuntoutussaatio.fi/nao

Toiminta on osa opetus- ja kulttuuriministeriön vuosina 2013–2016 rahoittamaa nuorten aikuisten osaamisohjelmaa (NAO) ja osallistujille maksutonta.


Takaisin

Siirry sivun alkuun
Päivitetty 12.8.2014