Oppimisvaikeus 13.1.2009

Seminaari lukemisesteisten kirjastopalveluista 10.2 Helsingissä

Seminaari aiheesta: Yhdenvertaisuusperiaatteen toteutuminen ja hyvät käytännöt lukemisesteisten kirjastopalveluissa. Suomalaisia ja pohjoismaisia käytäntöjä ja kokemuksia asiakasystävällisestä kirjastopalvelutoiminnasta.

Aika: 10.2.2009 klo: 10-14

Paikka: Iiriksen Auditorio, Marjaniementie 74, Itäkeskus, Helsinki.

Sisältö

Celia Näkövammaisten kirjasto ja Helsingin Yliopiston opiskelijakirjasto ovat aloittamassa yhteistyötä, jonka tarkoituksena on luoda toimiva toimintamalli oppimateriaalien saatavuuden takaamiseksi lukemisesteisille opiskelijoille korkeakouluissa.

Seminaarissa puheenvuorot esittelevät ja käsittelevät nykyisiä käytäntöjä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa palvelujen suunnittelijoiden, toteuttajien ja käyttäjien näkökulmasta. Seminaari on monipuolinen katsaus asiakasystävälliseen kirjastopalvelutoimintaan ja tarjoaa uusia näkökulmia toiminnan toteuttamiseen.


Seminaari on tarkoitettu korkeakoulukirjastojen hallinnolle ja henkilökunnalle sekä lukemisesteisten korkeakouluopiskelijoiden kanssa työskenteleville ja
toimiville tahoille.

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset seminaariin pyydetään 20.1.2009 mennessä projektityöntekijä Jenni Mölkäselle puhelimitse 040 373 3001 tai sähköpostitse jenni.molkanen@celialib.fi

Seminaari on maksuton.

Tervetuloa!


Takaisin

Siirry sivun alkuun
Päivitetty 24.1.2013